کد خبر: 41479
تعداد نظرات: 0 نظر
تاریخ انتشار: - اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۷
  گردشگری پایدار آسیب‌های محیطی و فرهنگی را به حداقل می‎رساند یک دکترای برنامه‌ریزی شهری گفت: گردشگری پایدار آسیب‌های محیطی و فرهنگی را به حداقل می‎رساند. به گزارش خبر سرو به نقل از ایسنا، دکتر سودابه هراتی با اشاره به قابلیت‌های توسعه گردشگری این استان، اظهار کرد: ماشینی شدن زندگی مردم، تمایل آنان را برای... Read more »

 

گردشگری پایدار آسیب‌های محیطی و فرهنگی را به حداقل می‎رساند

نقشه گردشگری جهان از سال 1990 تاکنون

یک دکترای برنامه‌ریزی شهری گفت: گردشگری پایدار آسیب‌های محیطی و فرهنگی را به حداقل می‎رساند.

به گزارش خبر سرو به نقل از ایسنا، دکتر سودابه هراتی با اشاره به قابلیت‌های توسعه گردشگری این استان، اظهار کرد: ماشینی شدن زندگی مردم، تمایل آنان را برای گذراندن اوقات فراغت در محیط‌های طبیعی و روستایی اطراف شهرها افزایش داده است.

وی اضافه کرد: تأکید بر سنجش وضعیت موجود پیرامون قابلیت‌ها و تطبیق‌پذیری آن با خواست گردشگران در رابطه با انگیزه اصلی سفر آنها بستری را فراهم می‌آورد که روند برنامه‌ریزی برای توسعه را تسهیل کند.

هراتی ادامه داد: گردشگری به عنوان یکی از منابع درآمد و ایجاد اشتغال در سطح ملی می‌تواند رهیافتی برای توسعه اقتصادی در قلمرو ملی باشد.

وی خاطرنشان کرد: دلیل اصلی توسعه گردشگری غلبه بر پایین بودن سطح درآمد و ارائه فرصت‌های جدید شغلی و تحولات اجتماعی در جامعه است و می‌تواند امیدهایی را برای کاهش فقر به خصوص در نواحی که به نحوی دچار رکود اقتصادی شده‌اند، فراهم آورد.گردشگری پایدار سعی در تنظیم روابط بین جامعه میزبان، مکان گردشگری و گردشگران دارد چراکه این رابطه می‌تواند پویا و سازنده باشد و به دنبال تعدیل فشار و بحران بین این عناصر است تا آسیب‌های محیطی وفرهنگی را به حداقل رسانده و رضایت بازدیدکنندگان را فراهم آورده و به رشد اقتصادی کمک می‌کند.

هراتی تصریح کرد: بنابراین در عوامل محیط زیست به پایداری محیط و قابلیت زندگی آن باید پرداخته شود و در عوامل اجتماعی باید به دنبال لذت و خوشی و قابلیت دسترسی در مجموعه برای عامل اقتصادی بود.

این دکترای برنامه‌ریزی شهری گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و تاریخی، برای بهبود وضعیت گردشگری در این استان باید راهبردهای تهاجمی، محافظه‌کارانه، رقابتی و تداخلی را در استان به کار برد.

وی افزود: ارتقاء شرایط زیست‌محیطی، استفاده حتی‌الامکان از نیروهای محلی برای اشتغال در فرصت‌های ایجاد شونده در فرآیند توسعه و بهره‌برداری، تحلیل میزان کشش اراضی و آستانه‌های محیطی جهت توسعه، تقویت حس اجتماعی و مشارکت جمعی و سازماندهی تولید محلی هم راستا با توسعه گردشگری و پرهیز از رهیافت‌های مبتنی بر مکانیزم بازار ضروری است.

ارسال به تلگرام
برچسب ها:
ارسال به دوستان
انتشار یافته: 0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدید ها
چندرسانه ای