کد خبر: 71156
تعداد نظرات: 0 نظر
تاریخ انتشار: - تیر ۲, ۱۳۹۷
استاندار گیلان گفت: ضمن اهمیت حفظ کیفیت در ارائه خدمات دهی به مسافران و گردشگران، باید تلاش کنیم عایدات ناشی از خدمات دهی به گردشگران نصیب مردم استان شود . به گزارش ایسنا- منطقه گیلان، دکتر مصطفی سالاری در دیدار با مدیرعامل شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه کشور که در محل دفتر استاندار برگزار شد، بر... مطالعه بیشتر »


استاندار گیلان گفت: ضمن اهمیت حفظ کیفیت در ارائه خدمات دهی به مسافران و گردشگران، باید تلاش کنیم عایدات ناشی از خدمات دهی به گردشگران نصیب مردم استان شود .

به گزارش ایسنا- منطقه گیلان، دکتر مصطفی سالاری در دیدار با مدیرعامل شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه کشور که در محل دفتر استاندار برگزار شد، بر لزوم جامعیت داشتن طرح‌های خدماتی تاکید کرد و گفت: زمانی اجرای پروژه راه اندازی فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه حائز اهمیت و ارزش می‌شود که حداقل شاهد راه اندازی ۳۰۰ الی ۴۰۰ شعبه از آن در سراسر استان باشیم .

وی به توافقات صورت گرفته با اداره راهداری استان اشاره و خاطرنشان کرد: می‌توانیم از ظرفیت وجود مجتمع‌های خدماتی بین راهی سراسر استان، از وجود شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه بهره ببریم .

نماینده عالی دولت در استان، استاندارد سازی بسته‌بندی برنج گیلان را به عنوان طرح پیشنهادی مهمی که در دستور کار قرار دارد، قلمداد و تصریح کرد: در این خصوص پیگیر اجرایی شدن طرح هستیم .

سالاری در‌ پایان به سایر محصولات تولیدی استان نظیر کیک و کلوچه اشاره کرد و گفت: دیدگاه ما منطبق بر توسعه همه جانبه استان است و در این خصوص از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم.

ارسال به تلگرام
برچسب ها: برچسب‌ها:, ,
ارسال به دوستان
انتشار یافته: 0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدید ها
چندرسانه ای